Back to Top

Met een "Doel" voor ogen!

Interesse

Interesse knop

Wij van sv Doeltreffers Landgraaf zijn altijd op zoek naar jongens en meisjes vanaf 9 jaar die geïnteresseerd zijn in onze sport en niet bang zijn voor sportieve uitdagingen. Uiteraard zijn ook ouderen van alle leeftijden hier welkom.
Onze sport bevordert:

• Gunstige invloed op de ademhalingsspieren
• Training voor bewuste ademhaling
• Het aannemen van de juiste houding
• Bevordert het evenwicht en vooral de concentratie

 

De training vindt elke maandagavond plaats voor ieder nieuw en/of adspirant lid vanaf 19.00 uur.
De training wordt geleid door onze licentietrainers. Uiteraard valt daar ook de bescherming van minderjarigen onder, wat bij sv Doeltreffers van groot belang is; het overleggen van een uitgebreide verklaring van goed gedrag is verplicht.
Uiteraard zorgen wij voor de sportuitrusting en alles wat je nodig hebt voor onze sport zodat je kunt proeven van onze sport. Bovendien is er voor de eerste maand geen contributie verschuldigd.
Ondanks de vrijstelling van contributie in de eerste maand is iedereen correct verzekerd, verzekerd bij de overkoepelende organisatie, de Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie (KNSA). 
Als u geïnteresseerd bent in onze sport, neem dan contact met ons op via www.svDoeltreffers.nl onder Contact door daar op een mailformulier je gegevens achter te laten. Wij nemen dan op onze beurt weer contact op.